FCH Talent udvider igen samarbejdsregionen og samarbejdet med de lokale klubber. FCH Talent og IS Skævninge har indgået et samarbejde om sparring, ekstra træning og tæt dialog generelt.  Præcis noget af det som FCH sætter en stor ære og dedikation i at levere til vore moder- og samarbejdsklubber.
 
Sparringen kommer til at ske via trænerdialog, besøg til FCH træninger, træner-kurser og generelt åbne miljøer begge veje. Ekstra tilbud om træning foregår på FCH Talentcenter Syd (i Hillerød) og FCH Talentcenter Nord (i Helsingør) samt FCH Topcentret (i Fredensborg) hvor IS Skævinge Fodbold også står som partnerklub til FCH.  De tre centre er et tilbud til de U10-U12 spillere, der viser dedikation, talent og vilje til at lære. Det er klubberne selv der udvælger og indstiller spillerne til Talentcenteret – via FCH.
 
Vi ønsker IS Skævinge Fodbold velkommen ombord, og glæder os til sammen at udvikle os yderligere på specielt børnefodbolden.

T+ træner og Talentcenteransvarlig
René Lybek Hansen