Til aftenens kamp mod FC København har Christian Lønstrup og Brian Gellert udtaget samtlige spillere der ikke er skadede til truppen, og alle mødes her klokken 15 og følges ind til Telia Parken. Op til kampstart vil fire spillere blive sorteret fra.

  De der ikke er med i truppen på grund af skader er: Anfører Andreas Holm, hvis akillesseneskade stadig trækker ud; Johannes Ritter, der er hofteskadet; Jonas Henriksen og Mathias Johannsen, der begge stadig døjer med lysken, samt Daniel Stückler, der ikke helt er kommet sig over den forstærkning i baglåret, der også holdt ham ude mod Sønderjyske.

  Truppen er som følger:
  Mikkel Bruhn
  Aris Vaporakis
  Adrian Kappenberger

  Søren Henriksen
  Pascal Gregor
  Martin Fisch
  Daniel Jørgensen
  Ricki Olsen
  Frederik Bay

  Christian “TK” Køhler
  Mikkel Basse
  Patrick Olsen
  Anders Holst
  Frederik Roepstorff
  Felipe Tontini

  Osama Akharraz
  Tobias Christensen

  Adnan Mohammad
  Matheus Leiria
  Nicolas Mortensen
  Melvin Frithzell
  Douglas

  Foto: Claus Birch, clausbirch.dk