I marts 2019 startede en ny klub op i 3000 Helsingør. Klubben hedder FC Kingo og spiller kampe og træner i Helsingør Idrætspark på Gl. Hellebækvej. Klubben har med succes startet et seniorhold op, og arbejder på at komme i gang med noget ungdom, hvis det hele flasker sig. Spillerne er der, men klubben arbejder lige nu benhårdt på at finde ressourcer til at få dette projekt op at stå.

Lige før sommer holdt FC Kingo ved Mahmoud Badran (tidligere FCH spiller), og T+ træner i FCH René Lybek Hansen, et møde om et muligt samarbejde. Dette endte super positivt og FC Kingo har takket ja til at indgå i FCH Familien som moderklub. FC Kingo og FCH er enige om samarbejdet – næste step er nu at øvrige klubber i kommunen får dette med på deres generalforsamlinger, så DBU formelt kan godkende samarbejdet.

Vi glæder os over – igen at have samlet ALLE fodboldklubber i Helsingør kommune i FC Helsingør overbygningen, det er betyder meget for os, at ALLE klubber er med og støtter projektet, siger T+ træner, René Lybek Hansen som ønsker FC Kingo velkommen i FCH familien.

På foto overdrager FCH sportschef Matt Barnes beviset på at FC Kingo nu er en del af samarbejdet til Mahmoud Badran.