INFO TIL
UDEBANEFANS

I kampene i NordicBet Ligaen vil der som udgangspunkt ikke blive åbnet et separat udebaneafsnit, når det forventes, at der kommer mindre end 150 udebanefans. Det vil sige, at udebanefans skal henvende sig i hovedindgangen på Blokhusvej, både for indgang og billetkøb.

Helsingør Stadion
Nordre Strandvej 11a
3000 Helsingør

Parkering

Der er parkering i forbindelse med Stadion ved billetboden ved indgang 2 på hjemmebanebilletsalget, eller på den anden side af Nordre Strandvej ved hallerne overfor Stadion. Der er et begrænset antal pladser.

Offentlig Transport

Med Kystbanen til Helsingør Station, videre med Lokalbanen til Marienlyst St. (udebane) eller Højstrup Trinbræt (hjemmebane). Eller ved spadsértur gennem Helsingørs gamle by via Marienlyst Allé og -slotspark, eller via Sankt Anna Gade og videre op af Nordre Strandvej til nr. 11A (ca. 2 km).

Udebaneafsnittets indgang er den første indgang man kommer til på Nordre Strandvej, når man kommer inde fra Helsingør by, og er tydeligt markeret med skilte. Der er separat billetbod til udebanefans i forbindelse med udebaneindgangen, der som udgangspunkt vil blive åbnet til kampe med mere end 150 udebanetilskuere.

 

BIlletinformation

Billetpriser 18/19:
Voksne: 100,- inkl. gebyr i forsalg, og 120,- inkl. gebyr i billetboden på kampdage
Studerende og pensionister: 50,- i forsalg, inkl. gebyr, og 60,- inkl. gebyr i billetboden på kampdage
Børn: 20,- inkl. gebyr i forsalg, 25 inkl. gebyr i billetboden på kampdage.

Vi anbefaler, at man køber billet til Helsingør Stadion på forhånd, og så vidt muligt udskriver billetten på papir. Mobilbilletter kan benyttes, men vores scannere kan have problemer med visse typer af beskyttelsesglas, samt med telefoner med revnet frontglas. Billetter der ikke kan aflæses pga. mobiltelefonens tilstand, giver som udgangspunkt ikke adgang til stadion.

Billetter kan købes på: http://shop.fchelsingor.dk/kampe

Ordensreglement

For ordensreglement og en kort historie om Helsingør Stadion, se https://fchelsingor.dk/stadion/

Indkørsel for spillerbusser fra gæstende hold

Busser med spillere og holdledere fra det gæstende hold skal køre ind af Blokhusvej, til venstre fra Nordre Strandvej, når man kommer inde fra byen. Spillerne skal gå det sidste stykke ind på stadion gennem hovedindgangen. Bussen kan parkeres på parkeringspladsen til højre for Tennishallen, op mod trinbrættet. Gæstende hold kan kontakte holdlederne, eller sikkerhedschef Michael Sprang via ms@fchelsingor.dk for koordination af ankomst.

Udebaneafsnittet

Udebanetribunen er en stålkontruktion med trin, med plads til ca. 1000 stående tilskuere, der har et af de bedste udsyn på stadion. Tribunen er dog ikke overdækket. Ståltribunen og det omgivende græsareal er ikke specielt handicapvenlige, særligt ikke i vådt vejr. Det beklager vi meget, og det er et af fokuspunkterne på det nye stadion vi er ved at opføre.

Mad og drikke

Der er øl- og kiosksalg i udebaneafsnittet, og det tilstræbes at der også sælges grillede pølser til alle kampe med mere end 100 udebanefans.

Fankoordinator

Vores SLO-stilling er p.t. ubesat. Evt. henvendelser vedrørende fanremedier, bannere o.l skal rettes til sikkerhedchef Michael Sprang på ms@fchelsingor.dk

Øvrige spørgsmål kan rettes til kommunikationsmedarbejder Rune Milling på rm@fchelsingor.dk, tlf +4542909599

Tifoer, bannere, m.m.

Vi tillader, at udehold har bannere med, arrangerer tifo’er o.l. Nedenstående er en liste over remedier, der som udgangspunkt er tilladte på Helsingør. Bemærk at sikkerhedschefen kan begrænse adgangen for visse remedier, hvis det begrundes i sikkerhedhedshensyn. Det vil dog kun være tilfældet under ekstraordinære omstændigheder.

Tilladt:

  • Små flag
  • Megasize flag (3x3 meter og opefter)
  • Trommer
  • Megafoner
  • Bannere – gruppebannere, tribunebannere mv. i 1,5 meters højde
  • Creperuller
  • Balloner
  • Papirark: A4, A3, A2, A1, A0
  • Derudover er ekstra remedier naturlige. Det gælder strips, gaffatape, malertape, ekstra batterier mv.

Store bannere, rulleflag og større tifoarrangementer kræver en ansøgning til FC Helsingørs sikkerhedschef, Michael Sprang på ms@fchelsingor.dk Dette gælder for både vores egne fans, såvel som for udefans. Som udgangspunkt forsøger vi at imødekomme tifoansøgninger indenfor rimelighedens grænser.