INFO TIL
UDEBANEFANS

GRUNDET COVID-19 RESTRIKTIONER ER DER PT. IKKE ÅBENT FOR UDEBANEFANS I DE DANSKE DIVISIONER. DET FORVENTES IKKE, AT DER BLIVER LAVET OM PÅ DETTE FØR TIDLIGST FORÅRSSÆSONEN 2021!

I kampene i 1. Division vil der som udgangspunkt ikke blive åbnet et separat udebaneafsnit, når det forventes, at der kommer mindre end 200 udebanefans. Det vil sige, at udebanefans skal henvende sig i hovedindgangen på Gl. Hellebækvej, både for indgang og billetkøb.

Helsingør Stadion
Gl. Hellebækvej 63-65
3000 Helsingør

Parkering

Der er parkering i forbindelse med Stadion foran Helsingør Hallerne, eller på den anden (højre) side af Gl. Hellebækvej umiddelbart efter indkørslen til Stadion. Der er et begrænset antal pladser.

BIlletinformation

Billetpriser 19/20:
Voksne: 100,- inkl. gebyr i indgangen på kampdage
Studerende og pensionister: 50,- inkl. gebyr  på kampdage
Børn indtil 16 år: Gratis.

Vi anbefaler, at man køber billet til Helsingør Stadion på forhånd, og så vidt muligt udskriver billetten på papir. Mobilbilletter kan benyttes, men vores scannere kan have problemer med visse typer af beskyttelsesglas, samt med telefoner med revnet frontglas. Billetter der ikke kan aflæses pga. mobiltelefonens tilstand, giver som udgangspunkt ikke adgang til stadion.

Billetter kan købes på: http://shop.fchelsingor.dk/kampe

Ordensreglement

For ordensreglement og en kort historie om Helsingør Stadion, se https://fchelsingor.dk/stadion/

Udebaneafsnit

Der er som udgangspunkt ikke etableret udebaneafsnit til kampene i 1. Division. Hvis der er oprettet seperat udebaneafsnit, vil det forefindes i den fjerne ende af tribunen, når man kommer fra Gl. Hellebækvej, hvor der også vil blive åbnet et billetsalg.

Mad og drikke

Der er øl- og kiosksalg i begge ender af tribunen.

Fankoordinator

Spørgsmål om placering af udebanefans, priser, adgang, samt evt. henvendelser vedrørende fanremedier, bannere o.l skal rettes til l FC Helsingørs sikkerhedschef Ole Dandanell på od@fchelsingor.dk, eller tlf 2466 1314.

Tifoer, bannere, m.m.

Vi tillader, at udehold har bannere med, arrangerer tifo’er o.l. Nedenstående er en liste over remedier, der som udgangspunkt er tilladte på Helsingør. Bemærk at sikkerhedschefen kan begrænse adgangen for visse remedier, hvis det begrundes i sikkerhedhedshensyn. Det vil dog kun være tilfældet under ekstraordinære omstændigheder.

Tilladt:

  • Små flag
  • Megasize flag (3x3 meter og opefter)
  • Trommer
  • Megafoner
  • Bannere – gruppebannere, tribunebannere mv. i 1,5 meters højde
  • Creperuller
  • Balloner
  • Papirark: A4, A3, A2, A1, A0
  • Derudover er ekstra remedier naturlige. Det gælder strips, gaffatape, malertape, ekstra batterier mv.

Store bannere, rulleflag og større tifoarrangementer kræver en ansøgning til FC Helsingørs sikkerhedschef Ole Dandanell på od@fchelsingor.dk, eller tlf 2466 1314. Dette gælder for både vores egne fans, såvel som for udefans. Som udgangspunkt forsøger vi at imødekomme tifoansøgninger indenfor rimelighedens grænser.