Sponsorer

Kontakt os

Tak til vores partnere!

Skal din virksomhed også være partnere med det lokale divisionshold fra FC HELSINGØR?

– Så kontakt vores salgsafdeling og hør om de forskellige pakker vi tilbyder, og hvordan vi kan sammensætte én der passer præcis til din virksomhed og budget.

Salgschef

René Dupont


+45 53594050
rd@fchelsingor.dk

SPONSORPROFILER

Homegoal – Erhvervspartner

FC Helsingør har en solid forandring i lokalmiljøet, og rigtig mange Nordsjællandske forretninger og virksomheder støtter op om klubben. En af de nyere erhvervspartnere er Homegoal, der fremstiller kvalitetsfodboldmål i forskellige størrelser til private.

Simon Paulsen, der er lokal, har fulgt med på sidelinjen i F.C. Helsingørs succes.
– Da oprykningen blev en realitet, greb jeg knoglen, for jeg måtte være en del af den fantastiske historie og jeg kunne i dén grad identificere mig med det unikke drive fodboldklubben har. Ledelse og sponsorchef er behagelige og passionerede mennesker, og det har været en inspiration at være en del af den rejse, hele klubben er på. Det er en fornøjelse at være kommet ind i sponsorkredsen og netværket omkring klubben, og FC Helsingør slipper ikke af med Homegoal lige foreløbig.

Homegoal vil gerne give et særligt tilbud til alle FC Helsingør-fans, så hvis I indtaster koden ”Helsingør15” på Homegoals hjemmeside, får I hele 15% i rabat på Homegoals produkter.

Hjemmesiden kan findes på www.homegoal.dk

Spar Nord – Goldpartner

Partnerkoncepter

Hvis I vil være samarbejdspartner og støtte FC Helsingør, så er der mange muligheder og modeller. Se prospektet med de forskellige partnerkoncepter lige her.

PDF: Partnerkoncept