Den brasilianske angriber Matheus Leiria har på transfervinduets sidste dag skrevet kontrakt med FC Helsingør. Den 22-årige offensivspiller kommer til fra Barra FC i hjemlandet Brasiliens Santa Catarina-provins, og spiller primært som frontangriber, selvom han også kan bruges som hængende angriber/fremskudt midtbane.

Direktør Janus Kyhl glæder sig til at se den unge brasilianer i aktion:
– Leiria er en dygtig tekniker, der er indkøbt til at konkurrere om en plads i start-11eren. Når man henter en spiller fra den anden side af jorden, er det jo som regel med en forventning om, at han kan gå ind på holdet, men samtidigt skal man have for øje, at der er en tilpasningsperiode til danske forhold, herunder klimaet. Så vi kører stille og roligt Matheus i stilling til en startplads, men det er en spiller vi har høje forventninger til på lidt længere sigt. Selvom han nu umiddelbart er indkøbt som erstatning for Mads Aaquist, så er Matheus alligevel en spiller som vi har kigget på over et år, så det er dejligt, at vi endelig kunne finde hinanden.

Matheus Leiria Dos Santos har fået en 3-årig kontrakt.